Şebinkarahisar Devlet Hastanesinde ilk kez yapılan ameliyatta 74 yaşındaki hasta sağlığına kavuştu.
20 Mayıs 2024

Şebinkarahisar'da yaşayan ve sağ dizindeki ağrı sebebiyle yürümekte zorluk çeken 74 yaşındaki hasta Şebinkarahisar Devlet Hastanesi Ortopedi Polikliniğine başvurdu. Yapılan muayene sonucu sağ dizinden 2 sene önce İstanbul'da primer diz protezi ameliyatı olan hastanın diz protezinin çıkık olduğu anlaşıldı.Doktorların ameliyat önerdiği hasta Şebinkarahisar Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Elif Kübra Koç'un özverisi ve onayıyla, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Afşin Ayazoğlu tarafından ameliyata alındı.

WhatsApp Image 2024-05-20 at 15.20.37.jpeg

Yaklaşık 2.5 saat süren başarılı bir cerrahi operasyonla hastanın protez komponentleri değiştirildi. Başarılı geçen ameliyatın ikinci gününde hasta yürümeye başladı.

Şebinkarahisar Devlet Hastanesinde ilk kez yapılan ve başarılı geçen ameliyatla ilgili olarak hastane yönetimi Op. Dr. Mustafa Afşin Ayazoğlu ve Uzm. Dr. Elif Kübra Koç ve ekibine teşekkür etti.